Komma i ordning igen…

Längtan till en vardag och att saker ska fungera har varit stora de sista veckorna. För två veckor sen kom våra lille pojk till oss. Ingen av oss kan väl säga att dessa veckor varit de optimala. Jag skulle inte rekommendera någon att dra runt hela Quito med en liten nyfödd och nyförlöst mamma i flera dagar. Det tog fruktansvärt mycket på mina krafter! Vi var i Quito i en månad, och vi har haft det bra, men till slut vill man bara hem, hem till sitt stök. Så i onsdags åkte vi hem till Jipijapa, trotts att jag låg i feberfrossa dagen innan. Det var en jobbig bilresa, men att komma hem kändes skönt. Nu har vi kommit i ordning och hittat oss själva igen. Silas mår som en prins, vi har träffat vännerna i församlingen och i har börjat falla på plats.

I morgon åker min mamma hem till Sverige igen. Hon har varit ett stort stöd för oss. Hjälpt till med Sigrid och tvättat och tagit hand om det där som man inte orkar när man är gravid och fått barn… Men nu längtar hon nog efter pappa!

Vi vill bara säga tack för alla böner och tankar som ni skickat till oss dessa veckor, de har burit oss!

/Emma

En tanke på “Komma i ordning igen…

  1. Monica Gustafson skriver:

    Hej! Vi bad senast i morse för er i vår morgonbön i kyrkan och vi fortsätter att be. Skönt för er att komma ”hem” igen och få en vardag med familjen som växt.
    Kram från Monica i Mullsjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: