Inget är som väntans tider.

Ähhh egentligen vill jag inte uppdatera här, för det finns inte så mycket att tillägga mer än att väntan är seg. Igår var vi hos doktorn för en sista kontroll (trodde vi) vår käre doktor har hela tiden sagt att han INTE kommer vänta till efter den 25:e september, på den dagen skall jag sättas igång… Det är ju inte så konstigt att man blir inställd på det datumet då, om inget händer innan. Nej men igår ändrade han sig helt och sa att vi väntar tills på måndag. Phuuuu jag orkar inte riktigt med detta. Nu kommer en klagovals som ni kan få stämma in i, så här lyder den: 

(Ni kan välja melodi själv)

Jag kan inte sova för jag får andnöd, för jag befinner mig på 2800 meters höjd. Jag har slem i hela halsen och torra läppar när jag vaknar var annan timma och måste gå upp och kissa. Mina fötter har sprickor och jag är trött, trött , trött. Yheaaaaa….

Sen finns det fler versar, men jag håller dessa inom mig…

Men vi har det bra, mamma är ju här och tar hand om oss, vi gör små utflykter till parker och shoppingcenter. Vi lagar mat och i söndags hade vi en egen Gudstjänst här hemma. Vilket var väldigt upplyftande för oss. 

Nu kommer vi inte uppdatera något tills en ny världsmedborgare valt att äntra scenen. Frid systrar och bröder!

/Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: