Baka baka liten kaka

Nu är jag igång igen. Ugnen går på högvarv. Här ska säljas kakor högt och lågt. I år har vi avancerat något och säljer hela formar för 8 dollar. För nu ska ungdomarna åka på campamento igen. Själva kommer vi inte kunna vara med eftersom lägret tajmar med en ny människas ankomst till världen. 

Förra året sålde vi MASSOR av kakor, smörgåsar m.m. och fick fantastisk hjälp från vänner i Sverige, så vi kunde skicka 22 personer på läger. Vi fick tom så mkt att pengarna räckt fram tills nu och vi kan även skicka en person till Apg29 med de pengarna. Välsignade helt enkelt. 

Så om du har vägarna förbi Jipijapa, hör av dig så slänger vi till en god kaka till dig.

Image

Fredag till lördag var vi på retiro distrital i Crucita. Riktigt pangväder bjöd vår Herre oss på och jag tror alla som var med njöt. Vi umgicks, åt mat, badade i poolen, hade samlingar och hade det riktigt bra tillsammans. Varje gång man sitter ner och pratar med någon, så lär man sig något nytt om personen. Jag gillar att lära känna människor! Detta är ändå de som vi jobbar tillsammans med i distriktet och då är det också extremt viktigt att känna varandra. 

/Emma

Solnedgång på stranden i Crucita:Image

ImageImage

 

Annonser

En tanke på “Baka baka liten kaka

  1. nilla jrlbring skriver:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: