Ett litet vardagsinlägg

VAB (Vård Av Barn) idag. Sigrid fick feber i söndagsnatt och hon och jag har varit hemma sen dess. Igår åkte Samuel till Quito för möte med SIPE (kyrkans seminarie) och för att fixa det sista på vår bil innan vi säljer den. Så om någon är intresserad av en fin fin bil, så finns vår till salu. Image

Samuel kommer tillbaka i morgon igen. 

Vi håller även på att lära känna våra nya familjemedlemmar. Gjorde ett impulsköp när jag upptäckte att en av grannarna hade undulater. Jag hade undulater när jag var liten, och har funderat den senaste tiden om detta husdjur inte är det som passar vår familj bäst. Så för 15 dollar fick vi ett syskonpar. De börjar känna sig bekväma hemma hos oss och vi hoppas att de ska bli tama och sociala. Jag tycker det är härligt att höra deras kvitter och tjatter.

Image

  Det blev ett litet vardagsinlägg, men är det vardag så är det. 

God bless! /Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: