Utan känsla för Midsommar…

Midsommar hemma i Sverige. Här är det fredag. Vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska fira lite light, eller bara låta dagen bli som den blir. Det är lite svårt att få till känslan utan draghjälp så att säga… 

I onsdags kom vi tillbaka till Jipijapa efter en vecka i bergen. Quito och Ibarra stod på programmet. Förra torsdagen tog vi avsked av våra kollegor familjen Ron som flyttade hem till Sverige efter 5 år här i Ecuador. De ska jobba i en av våra stödförsamlingar: Smålandsstenar. Så vi kommer fortsätta ha kontakt med dem, känns bra! Nu är vi ensamma svenskar kvar här… Men snart hoppas vi se familjen Hermansson i landet igen… Om något år eller så…

På fredagen åkte vi upp till Ibarra för en helg med pastors rådet och administrativa rådet. Fullspäckad helg i församlingen Jesús Divino Pastor. Samuel satt i mkt möte och Emma hade möte med kommunikationsgruppen. Sigrid hittade som vanligt nya lekkamrater 🙂

Sen tillbaka till Quito för bil-fix och lite ledig tid. Vi ska sälja vår bil, för nu har vi fått ta över den bil som Rons hade. Vi hoppas kunna sälja den till ett bra pris i augusti, men först ska min syster och familj komma (den har 7 platsen). Så vi ber en bön att vår egen bil håller hela vägen så att säga och att dollarn går upp till 10 kr under den dagen vi säljer :). 

Bilder från dagarna i Quito och Ibarra:ImageImageImage

Bilden ovan är från nöjesfältet Vulcano Park i Quito. Vi var de enda gästerna och fick säga till om vi ville åka något. Men Sigrid var nöjd!

/Emma

Annonser

En tanke på “Utan känsla för Midsommar…

  1. Monica Gustafson skriver:

    Hej! Här har det varit en ovanligt varm midsommarafton med traditionsenliga regnskurar 🙂 Önskar er en välsignad helg! Kram från Monica i Mullsjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: