I loved you at your darkest.

ImageImage

Satt och tittade på min sida på Pinterest. Ett långt tag sen sist. Så hittade jag en illustration med texten ovan. Jag satte mig och kludda lite och tänkte att detta vill jag ska pryda min vägg. Vilka ord. Jag älskade dig i din mörkaste stund. En tolkning av Romarbrevet 5:8 där det står ”Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare.”

Det ni ser ovan blev mitt resultat efter arbetet med kluddet i illustrator m.m. Jag erkänner att jag snott idéen, men ord är gratis, oftast.
Ett tag sen jag var kreativ på detta sätt. Saknar den delen av mig, här i Ecuador har annat fått fokus. Men jag saknar det och hoppas komma igång med det här också.

Glad midsommar. /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: