Bättre!

Här kommer en kort uppdatering om läget.
Vi är i Quito, igår var vi på kontroll hos min doktor här. Det ser bättre ut och jag måste inte ligga still, men ska ändå ta det lugnt. Vi blir kvar här en vecka, då doktorn vill göra fler kontroller och se förändringar under veckan.
Känns skönt att läget är stabilare och att jag kan röra på mig!

/emma

Annonser

4 tankar om “Bättre!

 1. Aino Johansson skriver:

  Så underbart skönt att det ser ut att ordna sig. I Jesu namn är allt möjligt: Var rädda om er alla fyra :-)) GLAD PÅSK!

 2. Helén Ankarberg skriver:

  Härligt!

 3. Monica Gustafson skriver:

  Tack gode Gud! Vi har bett för er.
  Kram från Monica Gustafson Mullsjö missionskyrka.

 4. nilla jrlbring skriver:

  Hej Emma,Samuel och Sigrid! Hr kommer ntligen en hlsning frn slappa mig.Jag r hoppls nr det gller e-mail.Jag har frskt ring ngra ggr p Viber men inte ftt ngt svar ochjag har fortfarande inte lrt mig Skypa.Men jag hnger med p facebook och fljer er med stort intresse.S underbart att allt ser bttre ut med bebisen ni vet att ni stndigt r med i mina bner.Hoppas ni kan njuta i Quito och att Sigrid blivit bttre med sin UVI.Sjlv r jag i Norge och jobbar har varit hr sedan i torsdags och ska ka hem efter jobbet ikvll kl.22.00.Imorgon fyller Andrea 40 r och d ska vi verraska henne och ka til Varberg p spa ver dagen som vi sedan ska avsluta i Ullared.Hr har varit soligt och fint ver helgen men det r fortfarande minus p nartten s vinden den r kall.Jag har klarat mig bra i vinter tack vare tiden hos er med sol och vrme,men nu behver det komma lite vrme till vra frusna kroppar.Det ska bli spnnande att ka till Rumnien i slutet p april,hoppas vi kan gra litr nytta.Konfirmanderna r ju i Ukraina denna veckan,hoppas de fr uppleva mkt. Nu fr ni ha det s bra.Mnga kramar till er frn Gunilla.

  Date: Wed, 27 Mar 2013 12:42:53 +0000 To: mosternilla@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: