Skönt besök

Mitt i allt kom två sköna svenskar till oss över helgen. Amanda och Karl Johan som är på resa genom Syd Amerika. Vi träffade dem faktiskt i januari förra året när vi var på besök i Smålandsstenar, som stöttar oss. Vi hade planerat sen tidigare att den skulle komma, typiskt bara att jag blev sängliggande precis när de kom. Kände oss lite trista så att säga. Men de har funnit sig och är hur sköna som helst. Idag har de varit med ungdomarna på stranden Los Frailers, något vi skulle varit med på och har planerat länge. Men de hängde på och tog hand om lekdelen och pratade mkt med folket. Så det som först kändes som en liten börda blev verkligen till välsignelse. Nu är de iväg på Gudstjänst med Samuel och ska visst sjunga några lovsånger på svenska i kväll.

Själv ligger, sitter jag mest i sängen, går faktiskt upp ibland för att äta något, eller på toan. Det blir så svettigt att ständigt vara i sängen. Men jag har funnit mig i situationen. Vi har fått hjälp av vår vän Yasmina, som tagit hand om Sigrid två dagar i rad, en välsignelse för både henne och oss.

Jag mår bra, känner mig buren av böner, är inte orolig.

Tack för allt stöd, ni är fantastiska!

/Emma

601427_10151313984137540_884021414_n

5 tankar om “Skönt besök

 1. Anna-Lena skriver:

  Gott höra dig Emma! tänker så mkt på er. Ja, hur ofta är det inte så att mitt i det som inte blev som vi trott eller planerat så vänder Gud på resurserna och välsignar..så märkligt och ändå så typiskt Gud på något sätt. Uppmuntrande att höra för oss alla, tänker jag nu. Guds vila till dig! Han håller om er alla fyra! Kram AL

 2. Monica Gustafson skriver:

  Kära vänner och medarbetare!
  Vi bad för er igår i gudstjänsten och fortsätter att be.
  Kram från Monica Gustafson Mullsjö

 3. Jennie skriver:

  Krya på dig Emma! Hälsa Amanda och Karl- Johan, tror att det var mina medsjungare i Felicity i höstas. Vi pratade om Ecuador och dom beråättade om deras resa till sydamerica. Kul att ni hittade varann och att de fått vara till en sån välsignelse där nere. Kramar till hela familjen, krya på dig och hälsa amanda och karl – johan. Kram Jennie

 4. Helén Ankarberg skriver:

  Ni var föremål för förbön i vår församling i Svallidens Missionskyrka
  (utanför oskarshamn)! Genom Helén Ankarberg.

 5. Lena Fredriksson skriver:

  Hej!
  Vad roligt att se bekanta ansikten på bloggen! Fint att Amanda och Karl-Johan kunnat hjälpa till lite! Det verkar jobbigt för dig Emma att behöva ligga still när du tidigare haft fullt upp med aktiviteter men skönt att du mår bra. Vi hade förbön för er på gudstjänsten i söndags och fortsätter tänka och be för er, enskilt och i gudstjänsten!
  Många hälsningar från ett soligt men kyligt Smålandsstenar!
  /Lena Fredriksson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: