Glädje och Oro och önskan om förbön.

Minns att det var svårt förra gången också. Hur säger man det till folk? Och när är bäst tillfälle? Nu bor vi där vi bor och därför är internet och bloggen, Facebook, Twitter m.m. vår kanal till er. Vi vet att många följer oss här. Vi hade nog tänkt vänta en liten stund till med att berätta, men så hamnade läget i ett annat och känslan av att behöva era böner och stöttning känns stor. Vi väntar barn! Ett litet syskon till Sigrid växer i Emmas mage. Om allt går som det ska kommer Skrutten i andra hälften av september, och vi är självklart väldigt glada!

MEN, i förrgår kväll när vi skulle gå och lägga oss, upptäckte Emma att hon blödde. Vi åkte direkt till akuten här i Jipijapa, där de kollade henne och kom fram till att -ja hon blöder, men vi vet inte varför. Vi fick komma tillbaka igår morse för att göra ett ultraljud. Rädslan för att det var ett missfall var självklart stor! Men så var det inte, på bilden vinkade en liten hand på sin mamma :). Men läkaren såg snabbt att moderkakan låg väldigt långt ner och det var från den blodet kommer. De ville lägga in henne på sjukhuset för observation en hel vecka, men vi bad att få vara hemma, eftersom vi har så nära till sjukhuset och det gick bra. Så nu ska hon vara sängliggande en vecka, eller mer om det krävs. Vi har pratat med vår läkare som finns i Quito och vi får se om vi kanske tar oss upp dit i stället. Men Emma får inte utsätta kroppen för påfrestningar och måste ta det väldigt lugnt. Vi har fått ställa in nästan alla aktiviteter, eftersom Samuel måste finnas nära tillhands och även ta hand om Sigrid.

Det är bara att släppa alla måsten och finna sig i situationen.

Be gärna för oss! 

/Samuel, Emma och Sigrid (och liten Skrutt)

Annonser

11 tankar om “Glädje och Oro och önskan om förbön.

 1. Monica Gustafson skriver:

  Vi tar med er i vår förbön i gudstjänsten i morgon i Mullsjö missionskyrka.
  Kram från Monica Gustafson

 2. Jenny Olsson skriver:

  Ska be för er kära ni! ❤ älskar er och tänker på er ofta! Kramar! ❤

 3. Anders M skriver:

  Vi ber för er och ska lägga fram er tillförbön i morgondagens gudstjänst också.
  Vännerna i Fårbo gm Anders

 4. AnnaLena skriver:

  Åh va tufft! Ber, ropar! Stor kram till er alla!

 5. ottoulrika skriver:

  Det är inte allt man styr över, och det är väl att ni inser detta och fokuserar på detta enda. Ber och hoppas att Herren ska stå er bi.

 6. inger Andersson skriver:

  Vi gläds med er, och ska be att allt går bra! Vi umgås denna helg med Vera! Ljuvligt! Stor kram, tankar och böner! Inger o Roland

 7. johannalantz skriver:

  Stort grattis, vad roligt men också oroligt! Vi ber och tror att det kommer att gå bra. Massor med kramar från Karl, Johanna, Gabriel och Deborah

 8. Anna Lähnn skriver:

  Hoppas och ber att ni har det bra, och att allt går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: