Trato Kaypi

ImageDenna veckan har min tid gått åt att formge ett spel för Jóvenes del Pacto och deras program ”Si Se Puede Panas” som heter Trato Kaypi. Tillsammans med min kära vän Linnea Ferreira som gjorde en ny  logo till Si Se Puede Panas, har jag fått vara lite kreativ. Resultatet ser ni här ovan. 

Det är ett spel som handlar om sexuella övergrepp och frågor kring sexualitet för barn och ungdomar. En viktig fråga och jag tror JPE har hittat en bra form att bemöta dessa frågor. 

Jag är glad att få hjälpa till med sådana här projekt, och det är väldigt skönt att få fullfölja ett till färdig produkt, än så länge har mina kreativa projekt här i Ecuador liksom inte kommit hela vägen… men det kommer snart!

/Emma

Annonser

3 tankar om “Trato Kaypi

  1. Monica Gustafson skriver:

    Spännande! Lycka till och kram från Monica Gustafson Mullsjö

  2. Anna-Lena Öhrling skriver:

    Va spännande! Kan detta material spridas vidare? Inte så många mil ifrån er i regionen Piura i norra Peru, med basen i staden Chulucanas, har våra vänners kyrka ett arbete med dessa frågor som de kallar PRONAR. De dels har föräldraskolor i de olika församlingarna och så besöker olika team skolorna/söndagsskolorna med ett program som de kallar för PARE. Jag fick besöka olika samlingar då vi var där hösten 2010. Nu tänker jag att det skulle vara fint för dem att få se detta spel och att det kanske bli till ny inspiration för dem. Tror du det kan få finnas möjlighet till det? Vi tänker mycket på er! Kram AnnaLena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: