På en parkering i Manta

Sitter på parkeringen på Mantas flygplats och väntar på ett försenat plan med Samuel i. Sigrid sover i sin stol i baksätet. Har väl nån timma över så jag kan ju lika gärna skriva några rader till er. Klockan är18:53 och värmen börjar bli behaglig, har varit en väldigt varm dag här. Jipijapa ligger som i en gryta omsluten av berg. Om inte de sköna vindarna drar ner för sluttningarna, står allt helt still. Som idag.
Har drömt om havet några dagar nu. Har gått några veckor sen vi var på stranden och det jag önskar just nu är en fin avslappnande dag på playan.

Sigrid verkar ha fått urinvägsinfektion. Var hos en barnläkare igår. Idag försökte jag få henne att kissa i över 4 timmar i någon slags påse. Hon vägra. Till sist sa hon själv att hon ville gå på toa, så jag tog en hink och satte i toan. Åkte runt i stan och leta labb. Sen fick jag veta att hon skulle kissat i en steril burk. Så i morgon får vi göra om allt igen! Men hon verkar inte lida av det. Ingen feber mm. Det är andra gången vi fått uppsöka en läkare med henne, många andra är ju hos doktorn hela riden här, så vi är tacksamma!

Jag måste bara säga tack för allt stöd vi fått sen sista inlägget. Det värmer hjärtat och själen att veta att så många bär oss i bön och tankar!!!

/Emma

20130224-190435.jpg

20130224-190446.jpg

20130224-190454.jpg

En tanke på “På en parkering i Manta

  1. Otto skriver:

    Skönt att höra att det känns bättre nu i alla fall, även om vi inte kommer undan värmen.
    Otto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: