Lite segt

Sitter och jobbar med IPEEs hemsida. Får väl säga att det går så där. Arbetet med hemsidan och allt annat också. Vi har haft några sega veckor bakom oss, varit lite sjuka, fått ändra på planer, blivit trötta. Ibland går man igenom sådana veckor helt enkelt, när inget direkt blir som man tänkt. Vi var i Quito förra veckan, Samuel hade två möten inplanerade och så var det ju VAL i Ecuador och Samuel röstade för första gången. Vi lämnade in vår bil (igen) och allt drog ut på tiden, så vi blev kvar en hel vecka. Samuel lärde sig mycket på de möten han var med på, han måste ju sätta sig in i allt som Pastorsrådet står i.  

Något som vi tyvärr är väldigt dåliga på är att lägga det jobbiga i Guds hand. Vi kom fram till det båda två, vi vet inte riktigt varför, men det känns som en livsviktigt grej att göra. Be gärna för oss, att få in allt i Guds hand!

Just nu går en liten tjej runt här hemma och leker med lite allt möjligt. Sjunger påhittade sånger och låter mamma jobba i lugn och ro. Tänk om det alltid var så här.

Be gärna för:

 • Styrka och lust för arbetet vi står i.
 • Människor som vi har omkring oss.
 • Glädje i vårt familjeliv.
 • Att vi ska ha nära till bön, när saker känns jobbiga, men också när glädjen är stor.

Ta hand om er kära syskon, vi saknar Sverige lite just nu och skulle kunna tänka oss lite trist februariväder en liten sväng…

/Emma

 

Annonser

2 tankar om “Lite segt

 1. AnnaLena skriver:

  Vi är med er i tankar och bön. Krama varandra fr oss. Kram AnnaLena

 2. Otto skriver:

  Livet är uppåt och neråt, oavsett om man är på uppsidan av vår glob eller undersidan. Här är varmt och nog kunde jag ibland ta lite grått februariväder också.
  Otto
  Chiang Mai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: