Gör det med hjärtat

Fått lit värdefull arbetstid framför datorn. Sigrid är inne hos grannarna och leker och jag har kunnat gör en del ”viktiga” lappar som ska sättas upp i kyrkan. har funderat lite på hur man på bästa sätt sprider information. Detta borde jag ju vara expert på, efter min tid som informatör på equmenia och numera kommunikaitonsperson på IPEE, men jag slås ständigt av att vi kan vara hur bra som helst på att göra snygga affischer, flyers, skriva på Facebook, Twitter… Men i slutändan är det nästan alltid den personliga kontakten som ger mest. Och att i de projekt man vill informera om finns människor som brinner. Då blir grejerna man gör attraktiva. Jag önskar och ber att vi har rätt människor på rätt plats i våra församlingar och samfund, så att där man finns med finns en glöd, en glöd för även det minsta projekt.

Skriver kanske detta för att jag många gånger känt mig lite ensam i min uppgift. Att jag ska fixa informationen och så släpper man det i mitt knä, även om jag gång på gång säger att jag kan hjälpa till med det yttre och sprida det vidare, men att människorna inuti måste ta ansvaret och göra det levande. Gnäll. Ursäkta. Nu jobbar vi vidare tillsammans. Amen.

/Emma

Annonser

3 tankar om “Gör det med hjärtat

  1. Charlie Cramer skriver:

    Så många gånger jag tänkt skriva att vi varje vecka ber för er i Mullsjö! Sen har vi ett hörn i kyrksalen där man kan tända ljus för missionsprojekten! I söndags var ni i mina böner. Ett ljus för dig och din fina familj!

  2. Helén Ankarberg skriver:

    ”Hittade” er blogg-väldigt roligt! Som gammal Kongomissionär -som känner de”gamla” Ecuadormissionärerna följer jag gärna ert arbete och liv! Dessutom har vi i min församling ”Svallidens Missionskyrka” glädjen att ha en fd Ecuadorvolontär samt en kvinna vars ursprung är E.Kommer att ge dem er adress.Tänker och ber lite extra för er just nu, då det tog emot en del förE r!Skall nu på samling med Liselott J Andersson, som besöker oss över helgen.Herren med er!Kram Helén Ankarberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: