Mission är att följa Jesus

I söndags predikade Samuel i Vårgårda missionsförsamling och Yasmina vittnade i samma gudstjänst. De hade en annorlunda missionsgudstjänst, där hela världen fanns med. Linnea Larson från Vårgårda skrev så här till oss efter gudstjänsten:

Afrikansk och burmesisk sång, hälsning från Moldavien och vittnesbörd från Apg29 var några andra punkter på programmet. Trots många olika medverkande så kändes det ändå som att det gick en röd tråd genom mötet.  Så som det brukar bli när någon större än vi själva har ett finger med i spelet. Ert bidrag var med i slutet av gudstjänsten och var mycket uppskattat! Inte minst av mig som fick höra lite riktig, sydamerikans spanska :). 

Tusen TACK för att ni tog er tid till att genomföra uppgiften så bra! Jag och fler med mig tycker verkligen att det känns roligt att få kall er för VÅRA missionärer. 

Här kan ni se predikan själva:

Annonser

4 tankar om “Mission är att följa Jesus

 1. Monica Lindgren skriver:

  Tack Samuel för bra predikan och Yasmina för ett starkt vittnesbörd.Krama Yasmina från oss Det fanns inga skor på taket när ni filmade Kram momo o Alla

 2. Anders M skriver:

  Hej, vänner!

  Roligt att höra både predikan och vittnesbörd från Ecuador. Uppmuntrande predikan och bra vittnesbörd – ni verkar ha hamnat på rätt plats.
  Måste bara berätta mitt första försök att lyssna på din predikan, Samuel. När startade filmen var det inget ljud, men det står ju ”Här kan ni ”se” predikan själva”, så jag anade att predikan var på spanska. När jag strax hittade ikonen för översättning förstod jag hur jag skulle göra. Det kom faktiskt en textremsa på svenska till din predikan, men logiken och sammanhanget i din textade predikan var inte så bra. Översättaren hade nog inte ”uttydningens gåva”. Skönt att ljudet fungerade på vår andra dator.

  Vi gläds över er, ber för er och önskar er Guds glädje.

  Vännerna i Fårbo
  gm Anders

 3. Stig Andersson skriver:

  Hej!

  Nu har jag kollat på predikan och vittnesbördet till Vårgårda samt missionsfilm 1. Det var intressant. Vi ber verkligen att Gud ska välsigna er och församlingen i Jipijapa.
  Vi förstår att ni trivs och känner att ni har kommit rätt.
  Vi här i Mullsjö stöder bl.a. skolarbetet i Guasmo Sur och en skola för indianbarn. Har ni någon information om skolarbetet som ni kan dela med er?

  Varma hälsningar från Mullsjö,
  Stig Andersson

  • Hej Stig!
   Vad kul att du/ni följer oss och stöttar oss.
   Jag har precis blivit del av FACEs styrelse och håller på att sätta mig in i alla projekt vi driver, där skolorna är en del av det. Jag får be att återkomma med detaljer kring skolan!
   /emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: