Redigerar ett distrikt

Sitter och jobbar med en dokumentär/film till distriktets Vigilia i morgon. Alla församlingar har skickat material till mig och jag sitter här och försöker förstå vad de menar och få till ett bra flöde. Ett jobb som tar tid, men som är roligt. På samma gång lär jag mig mer om alla församlingar i distriktet.

I morgon kväll kl 21.00 börjar Vigilian i FACE och slutar kl 6.00 på morgonen. Det är första gången för mig och jag har varit med i planeringsgruppen, blev till och med sammankallande, vilket kanske inte var så smart eftersom jag inte vet vad det är jag sammankallat till 🙂 Man räknar med att vi blir omkring 270 personer… Vi får väl se hur pigga vi är runt 3-snåret.

Filmen hamnar snart på nätet så att alla kan se den 🙂Image/Emma

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: