Tidsoptimism.

I morgon åker Samuel till Guayaquil och Sigrid och jag till Quito över helgen. Samuel ska på utbildning för Alphaledare och jag ska ha möte om asamblean som är i januari. Min (lilla) uppgift till asamblean är att göra affisch inför arrangemanget, bygga upp en hemsida för IPEE, och ansvara för alla ”stands” där alla organ inom IPEE skall presentera sitt arbete. Med två månader kvar så hoppas jag att allt flyter på som det ska från och med nu.

Samarbetet i dessa projekt är A och O och att hålla tidsramarna. Men vi bor i Ecuador och jag måste om och om igen tänka om, för jag har min svenska effektivitet i mig och människorna här har ett annat tänk. För mig kan det många gånger bli frustration. Men på samma gång märker jag hur jag mer och mer anpassar mig till tidstänket här. På gott och ont! Vi har att lära av varandra på alla plan.

Tänkte dela några böneämnen med er:

  • Be gärna för mig och att arbetet med det ovan skall kännas roligt!
  • Be för våra ungdomar i församlingen, igår planerade vi för 2013 och vi kom upp med många roligt ideér för ungdomarna. 
  • Be för ledarskapet i Pacto/IPEE 
  • Be för oss och våra nära och kära som är här och hälsar på och fler som snart kommer. Att tiden tillsammans skall vara välsignad.

Ha nu en fin torsdag. 

/Emma

 

2 tankar om “Tidsoptimism.

  1. Anna-Klara skriver:

    Ber å tänker på er dagligen! Gött med konkreta böneämnen! Keep up the good spirit!

  2. solveig johansson skriver:

    Hej. Så spännande att höra från dig Emma. Tage och jag följer er och erat arbete det är så intressant.Gud välsigne er i ert arbete.Kram från Solveig o Tage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: