Kusinerna är här

I snart två veckor har vi haft äran att ha Lyckelids här hos oss, vi har passat på att ha lite ledigt med dem och haft mycket roligt. Men visst blir det intensivt med tre barn och fyra vuxna som bor inpå varandra 🙂 Så idag åker vi upp till Perdendles på distriktsdagar och de stannar på något hotel/hostal på vägen.
Det är roligt att se barnen tillsammans, Greta och Sigrid som det skiljer 4 månader på, leker ena stunden och i nästa pucklar på varandra, och Algot som får kontakt med olika barn och leker trots att han inte kan prata med dem.

Igår när vi kom hem så var vattnet slut i tanken, vi är tre hushåll som delar vatten… Men vi insåg ganska snart att vi bar skulden… Tur att vi har en bra husvärd som tar allt med ro. Hoppas få duscha idag 🙂

Ha en fin helg i sköna Sverige.

/Emma

20121109-075157.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: