Idag har jag varit iväg med Lili och Wacho för att städa utsidan på FACE i Montecristi. Tillsammans med folk från de andra kyrkorna plockade vi skräp, eldade löv och gjorde riktigt fint på utsidan av de gamla verkstadslokalerna. Tyvärr är det ingen verklsamhet där just nu, men den 24 november ska vi ha en Vigilia där med distriktet och därför behövde lokalerna och utsidan gås igenom, tyvärr är det väldigt smutsigt och soppit runt om… Men vi gjorde en kraftansträngning och fick bort mycket skit! Roligt också att jobba tillsammans och lära känna sina systrar och bröderlite mer!

Ikväll blir det BIO i kyrkan, men kristen film, inkomsterna går till ungdomslägret. Välkommen.

/Emma

Image

Ett lite renare FACE

Annonser

En tanke på “Ett lite renare FACE

  1. Anders M skriver:

    Hej, vänner!

    Roligt att se att Herren är med er i det vardagliga livet och att ni verkar ha vunnit ingång i människors hjärtan. Visade er film på kyrkkaffet för några veckor sedan och det var uppskattat. Roligt att live se och höra de människor vi har sett på era foton. Ber om Guds glädje och välsignelse över er.

    Vännerna i Fårbo
    gm Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: