Vardag…

Måndag. Dagen då allt börjar om igen. Denna veckan ska vi ordna en hel del praktiskt, för snart flyttar vi till Jipijapa. Det är så mycket att ordna. Här i Ecuador måste man köpa allt till ett hem, kyl, spis, tvättmaskin, köksskåp… Så mycket enklare i Sverige, där man hyr ett hem som är utrustat med det mesta…

Det är väldigt fint väder häri Quito just nu och vi njuter. Sigrid leker mycket med Hogla och Josias som bor här också. De är lite äldre (14 och 12 år) men de verkar trivas i varandras sällskap! Sigrid har börjat prata lite spanska och det är roligt att höra henne!

En liten vardagsuppdatering blev det ikväll. Men det är också en del av vårt liv här!

/Emma

Annonser

3 tankar om “Vardag…

  1. samuel skriver:

    Gött och följa er! Har precis börjat ifs:) Men det ska bli gött. Guds välsignelse

  2. Karin Härdne skriver:

    Hej familjen!! så roligt att återknyta lite kontakt. Ska verkligen bli roligt att följa er . Önskar lycka till och Guds välsignelse i livet och arbetet. Sicken mysig liten tjej ni har. Hon utstrålar verkligen LIV. Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: