Midsommar på vårt sätt…

Veckan som gått har inte varit effektiv på något sätt. I måndags ställde vår spanskalärare in hela veckans lektioner och vi blev utan helt och hållet. Vi har fixat lite grejer, guidat lite svenska besökare, pluggat lite på egen hand, men som sagt så har det inte varit vår aktivaste vecka. Men så blev det helg och pastorsrådet hade möte här i Quito, vilket innebar att Hermanssons kom på besök och vi firade midsommar på lördagen. Andrea och jag köpte massor av blommor, Samuel fixade med grillspett, jag gjorde jordgubbstårta och Ogla hjälpte till med potatisgratäng m.m. Det blev en lyckad midsommar och pastorerna kom och åt fet svensk mat (det är ju grädde i allt ju).

En liten tjej verkade ätit lite för mycket, för på söndagsmorgon kom det mesta upp igen och jag blev orolig att alla hade fått magsjuka, men det var bara hon som ätit något dåligt. På eftermiddagen åkte vi till parque El Ejido och lekte. Så otroligt mycket barn som leker för fullt! Natanael och Sigrid var mycket nöjda!

Klockan två kommer vår spanskalärare, så denna veckan ska vi vara effektiva, vi lovar 🙂

/Emma

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: