En bil.

En bil. Det är vad vi behöver. En bra, billig bil. I fyra dagar har Samuel (och jag) kämpat tillsammans med vänliga pastorer som gett sin tid till oss, för att hitta BILEN.

Vi trodde inte att vi skulle behöva en bil här i Quito, men ganska snart så insåg vi att vi är väldigt låsta utan en. Det finns många aspekter . Sigrid är en primär! Vi åker med henne i taxi överallt nästan, oftast finns det inte bälte i baksätet och hon är inte den som snällt sitter still. Ibland hamnar vi i taxi som kör som galningar. Vi kan inte åka och hälsa på de andra missionärerna och vi kan inte göra några större utflykter. Visst finns det bussar, men där är samma sak som med taxi… Så en bil är vad vi satsar på!

Så idag hittade vi den äntligen, Samuel hade tittat på den för några dagar sen, men kom tillbaka, den är perfekt för oss i pris och storlek. Men så när han skulle göra överföringen från vår bank i Sverige till bilhandlarens här i Ecuador sa Sverige att pengarna dras först på måndag och att det inte går att se transaktionen förrän då. Så nu får ni be med oss att bilen finns kvar på måndag. (Känner mig ytlig att be för sånt, men det är viktigt för oss och för vår funktion!)

/Emma

Annonser

En tanke på “En bil.

 1. Tobias skriver:

  Hej på er!
  Jag råkade komma hit och läste om er lite, kul att se att ni är på plats i allas vårt Ecuador igen!!
  Vi föder mest barn, tredje nyligen, en liten Theo blev det den här gången. Storasystrarna Ester och Elsa verkar gilla sin lillebror, även om konkurrensen hårdnar ytterligare…
  Vi får se när vi åker till Quito nästa gång – kanske ses vi!

  Många välsignelser!

  /Tobias Fritzon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: