12 dagar kvar

Det är inte så många dagar som vi kommer vara skrivna i Svea rike till. 12. Vad gör vi med dessa dagar? Jo vi umgås, packar, myser, leker, tänker, känner…

Får ständigt frågan: Hur känns det? och svaret på den är: BRA. Men visst finns det många känslor i det svaret också. För vi ska lämna alla nära och kära. Vi ska bryta upp. Vi ska flytta till andra sidan jorden. Men det känns bra! Vi vet att här hemma har alla det bra och i Ecuador är det ordnat för oss (till att börja med i alla fall).

Det är ju långfredagen i dag och vi var på gudstjänst i Fiskebäckskyrkan i morse. En riktigt bra gudstjänst, med ett djup och en tydlig predikan. Jag är så glad för min hemförsamling, det är där jag har min grund. Även om de inte är sändande församling i vårt fall, så är de det ändå. De har sänt mig vidare till tjänst i Gemensam framtid. Och för mig är inte samfundstillhörighet det viktigaste, vi är ett inför Gud! Men jag tjänar med glädje Gemensam Framtid som missionsarbetare!

Nu ska här påskmysas. G L A D  P Å S K!

//Emma

Sigrid dansar med farmor och farfar… En del i påskmyset!

Annonser

2 tankar om “12 dagar kvar

  1. stina skriver:

    ni är så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: