Sjuklingar i Örebro

Nu är vi tillbaka i Örebro, skulle gått på lektion idag, men Sigrid är febrig och vi känner oss också kassa, så vi stannar hemma hela familjen. Först tänkte vi att vi kunde gått halva dagen var, men när vi mår som vi gör så blir nog detta bäst! Sigrid vaknade någon gång innan 5 i morse, har inte helt koll, men hon låg mellanoss ganska länge och var vaken, sen gick vi upp strax efter 5. Så nu försöker jag få henne att somna i soffan med täcke och snutte framför Disney Junior… Tunga ögon, men hon kämpar på 🙂

//Emma

Annonser

En tanke på “Sjuklingar i Örebro

  1. Malin skriver:

    Usch då, det var ju inte bra. Hoppas det inte blir långvarigt. Vi har sovit gott i soffan på Beryll i natt. De ska lacka idag med så det blir nog en natt till där, men Magnus ska gå och fiska idag så då blir det bara jag. Puss & kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: