Syrien

Blir helt bedrövad av vad jag ser som händer i Syrien. Det är ren ondska.  Sitter och tittar på morgonsoffan eller vad det heter i tv4. De var ca 50 barn som satt i en lägenhet ihopsamlade och mer eller mindre väntade på att dö. BARN!!! Så vad kan Sverige göra, mer än agera med sin fantastiska tysta diplomati?

Sigrid leker här bredvid mig, mitt lilla barn. Vad skulle jag inte gör för henne? Tänk då alla föräldrar till dessa små barn, som är helt hjälplösa. Jag är helt förstörd av tanken att det är så här.

 

/Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: