På G…

Ja vi har en del att läsa och sätta oss in i detta taget. Men vi har hittills fått väldigt bra undervisning och är mycket nöjda. Denna veckan är mamma och pappa med oss här i Örebro, en välsignelse för oss och speciellt för Sigrid. Hon är nöjd så att säga! Ska ta lite bilder på henne också snart! önskar man kunde återberätta på ett lätt sätt det vi får i undervisning, men känslan är att detta är saker som vi tar del av och det sätter sig i hel oss, det är så otroligt viktiga saker, inför tjänst som missionsarbetare, speciellt den del som handlar om kulturförståelse, men även missionskunskap! Tack SMK för att vi får denna förberedelse!!!

Sen har vi gjort lite roligt också, så som köpt bröllopskläder inför lördagens bröllop mellan Frida och Fredrik + Samuel har skaffat sig en helt ny look, som vi alla håller på att vänja oss vid… Sen var jag och mamma inne i Örebro idag och frossade lite i garn m.m…

//Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: