#Blockad

Följt de personer som försökte stoppa utvisningen av ett 60-tal irakier igår kväll i Märsta. Blir så glad att se engagemanget och på samma gång så bedrövad av svenska staten och hur man ser på ett människoliv som inte har svensk som nationalitet i sitt pass.

Men vad gör jag själv då? mer än att peppa de som är ute och försöker hjälpa. I nu läget -inget. Det skrämmer mig otroligt mycket. Är det min bekvämlighet, min okunskap, min rädsla som stoppar mig? Många tankar. Vad gör du för din nästa? Ska fundera på min roll en stund och sen se vad jag kan göra. Återkommer! Under tiden kan du läsa http://www.dagen.se/blogg/ledarblogg/2012/01/stefan-svard-bryter-mot-lagen-men-blev-lurad-av-polisen#disqus_thread

och se på sändningarna på Bambuser från igår kväll. http://bambuser.com/channel/Blockad/broadcast/2311859

//Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: