Missionskunskap och Läggdax

Idag har vi haft vår första lektion i missionskunskap. Väldigt intressant med Göran Janzon som lärare. Samuel som läst på THS upplevde det hela väldigt annorlunda från lektionerna där… (Går inte in i detaljer kring detta just nu…) Vi har i alla fall börjat från början, men vad Gud säger om det hela! Det gav många tankar och vi kände båda att så som vi tänkt kring mission är i linje med det vi fått höra idag. Ska bli spännande att se vad vi stöter på i framtiden!

Sigrid har varit med sin faster Maria idag. Maria åkte med oss upp igår bara för att ha hand om S idag, vi är så tacksamma för alla som ställer upp under denna tiden, ni är GULD värda! Sigrid har funnit sig tillrätta i huset, men har lite svårare att komma till ro på kvällen, men ikväll var vi bestämda och fick henne tillslut att somna i sin säng. Men oj vad det tar emot att inte ”vara snäll” mot henne…

I morgon ska vi träffa Esther, Mathias och Stina, så länge sen och vi har längtat länge efter dem!

Dagens bibelord måste väl ändå bli: Joh 17:18!

//Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: