Missionsarbetare

Sitter här i natten och får inte ro att gå och lägga mig med de andra två som redan sover…

Igår eller förgår är det ju nu, så var vi i Smålandsstenar och träffade missionsförsamlingen där. Vi medverkade i gudstjänsten och sen på deras missionsfest. Det är så roligt att få komma ut och träffa de församlingar som ska stötta oss, det är stort på något sätt att ha hela fyra församlingar i ryggen som ber och hjälper oss på olika sätt, välsignat helt enkelt!

För min del känns det väldigt roligt att ha den titeln nu. Det känns som jag kan bära den med stolthet och rakryggad. Att jag är redo för Ecuador och det som väntar där!

Vi kommer nog skriva lite mer om allt kring Ecuador framöver, det är det som kommer ta upp vår tid så att säga… Den 17/1 börjar vi på Missionsinstitutet i Örebro och läser däri 10 veckor, sen åker vi ut till Ecuador den 18 april. När vi kommer dit kommer vi bo i Quito i några månader och plugga spanska, lära känna samfundet och människorna och lösa praktiska saker som bohag m.m. Snart hoppas vi veta vart vi ska arbeta exakt…

Nä nu ska jag faktiskt ta och sova.

/Emma

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: