Be in the light

Jag (Emma) har fått tillbaka suget att börja fotografera igen. Varit lite off på den punkten, men insåg nyligen att jag inte är helt kass på det och tycker det är roligt. Så om någon vill ha hjälp med fotografering av barn m.m. så finns jag till hands… Man kan kolla på http://avemma.montanita.be om man vill se lite vad jag gjort…. ska uppdatera så det kommer upp lite nytt.

Igår var vi i Slottskogen och solljuset var så fantastiskt genom bokbladen, fick denna fina bilden på Sigrid:

Ofta kan upplever jag det som att Gud använder naturen för att tala till mig, i denna bilden tycker jag ljuset talar så stark om hans storhet!

Fick en så fin bibel av equmenia när jag avtackades i veckan, den är på engelska och jag tycker alltid att engelska låter så mycket mäktigare än svenska, så därför kommer här ett bibelord: For ye were sometimes darkness, but now are ye light in the Lord: walk as children of light. -Ephesians 5:7

2 tankar om “Be in the light

  1. Arvid Brunnegård skriver:

    Fin bild Emma! Sluta inte fota säger jag… synd att man inte har några barn för dig att fota, kanske kan låna några på stan eller från mina syskon bara för att få lite fina bilder tagna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: