Vårda minnen!

Idag är det Sigrids namnsdag, fina lilla flicka med ett helt år av liv i bagaget… Scannade precis in ett bröllopsfoto på min mormor och morfar Karin och Gunnar. Båda är döda, men i mitt hjärta lever de kvar! Tänk att Sigrid får bära dem vidare, trotts att hon aldrig träffat dem. I förra veckan begravdes Samuels farfar Gunnar, det var en fin stund och så roligt att få höra om honom på minnesstunden. Vi har så många underbara människor som vi har ett arv att förvalta från. Tack Jesus för alla personer som vi kommer ifrån och alla som kommer efter oss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: