Gåvan att läsa

Idag har jag (Emma) suttit på frölunda bibliotek och försökt läsa. Det gick ganska bra, men jag tappar så lätt fokus och allt som snurrar i huvudet tar mer plats än det jag ska fokusera på egentligen… Men hur det än är så är det väldigt intressant att läsa själavård, främst för allt som händer i mig själv genom det jag läser. Jag känner mig inte på långa vägar redo för samtal, där man ska hjälpa människor framåt. Den uppgiften står jag mycket ödmjuk inför. Men jag inser mer och mer att jag är i utveckling och att mycket händer inom mig. Att Gud talar väldigt tydligt stundtals och ofta sker det genom det jag läser… Så jag önskar och ber bara att jag skulle få gåvan att läsa fort… För idag fastnar jag på varannan sida…

Det är mycket på G de kommande dagarna, veckan. I morgon ska Sigrid till tandläkarn med sina 8 gaddar. Sen är det en hel del fix inför Maria och Eriks bröllop, sen ska jag till Liljeholmen och efter det drar det upp till Orsa på bröllop!!! Ska bli väldigt roligt.

Nu ska jag försöka läsa några sidor till! Boken jag läser är ”Det bländande mörkret” av Owe Wikström, so far en MYCKET bra bok!

//Emma

Annonser

En tanke på “Gåvan att läsa

  1. Andrea skriver:

    Heja Emma friskt humör…. Kram kram från en hemmafru till en annan!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: