Blindtarmen och jag

Så har man hamnat här i en sjuksäng på Östra, de ska ta min blindtarm. De har stuckit mig och klämt och gett mig dropp… Nu ligger jag här och väntar på kirurgerna som först ska städa sitt rum… Eller nåt…. Jag trodde det var gallan det var fel på, att vår lchfkur hade fått den att balla ur… Men idag gick jag svar att det var blindtarmen…

20110812-154046.jpg
Hoppas det går fort nu!

/emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: