En galen liten sak

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hon är rolig. Det är bara så. En liten pajas har hamnat i vår familj! Igår badade hon i sin pool, åt bär och hade roligt med farmor och farfar. Sen kom Algot också. Ja hon håller alla i sin närhet aktiverade! Idag vet vi inte vad som händer, vi ska dammsuga lite här och sen kanske jag åker till stan och köper litteratur till Själavården, vi får se. Samuel sover fortfarande, Sigrid sover sin fm-sömn och jag har varit uppe sen innan 6 och känner mig lite seg, men ändå på G… Ha en underbar dag allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: