Snart

Snart ligger vi och glassar på Kreta. Sitter just nu och tittar på sevärdheter och hur man ska lägga upp veckan. Kreta verkar vara vackert! Det finns ruiner efter tempel, fina stränder och städer. Naturen är visst också väldigt vacker. Detta blir bra. Vi har ju valt att lyxa till det lite extra och bo lite finare och ha all inclusive (vilket jag egentligen är emot, men än en gång går jag emot mina värderingar…) Det ska bli spännande att se hur Sigrid reagerar på flygresan, värmen och bad m.m… Eftersom vi flyttar till Ecuador till våren… Men det ska nog gå bra. Väntar på hennes pass, men det borde vara klart på måndag (!)

Här ska vi bo….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: