när ska vi börja fokusera på Jesus?

Detta är främst inte en åsikts-blogg men jag har lite svårt att hålla tyst just nu… Varit på den nya kyrkans första gemensamma gudstjänst i Fillan, fick förmånen att vara förebedjare, vilket jag gjorde med glädje… Men vad var detta för konstig Gudstjänst? Hela känslan är förvirrad. Det kändes som vi tillsammans hade chansen att sätta en riktning men det chablades bort. Jag tror Gud verkar ändå, men jag sitter med en känsla i magen av förvirring… Hur många fler fina ord kan vi proppas fulla av? När ska vi börja göra lärjungar, när ska vi börja fokusera på Jesus? Jag tror att om vi bygger vår personliga relation med honom så kommer allt annat också… Jag är självklart för demokrati o mänskliga rättigheter, men Jesus har inte kallat oss till det i första hand, han har sagt ; FÖLJ MIG! Så ska jag ge er allt det andra också (typ).
Jag är så trött på fina ord och duktiga talare. Gemenskapen måste få ta plats.

Så nu har jag sagt mitt. Tyck vad du vill.

/:emma

Annonser

2 tankar om “när ska vi börja fokusera på Jesus?

  1. Linda skriver:

    Jag förespråkar både mänskliga rättigheter och demokrati, men jag håller med dig! Jag kände mig också förvirrad!

    Jag gillade dagens gtj, vi är Guds hand ut i världen! Kyrkan är den enda rörelse som är till för ickemedlemmar!

    • Missade tyvärr dagens gudstjänst men förstår på fler att den var bra… Kanske ska man inte ha för höga krav på våra gemensamma gudstjänster, när många viljor o synsätt ska samspela… Jag tror det är på lokalt plan vi kan göra ”rätt”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: