Regn – drar till Södertälje!

Idag regnar det ute, lite skönt, för då kan man vara inne med gott samvete. Sigrid ligger i vagnen i hallen och sover, jag ska strax ta en dusch och kanske diska (ohhh va det är trist!) Sen ska vi till Wallmyrs i Södertälje och leka med tvillingarna… Måste komma iväg lite då och då. Vi har varit själva nästan hela veckan, det bara blev så…

Igår hade jag min sista spanskalektion och det har gått riktigt bra, jag har lärt mig mycket, så nu vill jag komma igång och prata mer… Ska läsa i höst också i Göteborg. Någon som ska läsa med mig?!

Nää nu måste jag tvaga mig!

//Emma

3 tankar om “Regn – drar till Södertälje!

 1. Malin skriver:

  Hola!

  Du kan ju alltid öva med din man, men här är ett ställe i Göteborg där du kan prata spanska annars.

  Kram Malin

  http://www.sprakcafeet.com/english/sprakcafeet_language_evenings.html

  • Åhhh där kanske man ska börja hänga lite… Ska du följa med mig? Är det där du har dina engelskakurser? Annars tänkte jag att din son kanske kan öva med mig i sommar…

   • Malin skriver:

    Vi brukar ha terminsavslutning där – jättemysigt, det är så bra och soligt utanför. Ruben skulle verkligen behöva öva spanska, det är jobbigt tycker han, men han kämpar på och jag försöker peppa så mycket jag kan – någon måste ju kunna föra vår talan när vi kommer till Ecuador!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: