Trött på…

… lite olika faktiskt… trött för att jag sov för lite i natt, trött på att packa och ändå leva i grejerna, trött på Tempus, trött på ensamhet, trött på mig själv, ibland lite trött på Sigrid (men säg inte det till någon), trött på att vara stressad…

… Glad för att snart flyttar vi, glad för att Samuel blir ordinerad till pastor om en vecka, glad för att solen skiner, glad att jag hann slänga in en tvätt… mest glad för att ha Sigrid! (En Sigrid som var på picknick förra veckan och smakade på allas pannkakor)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: